Zimná údržba nie je len práca ale aj zábava

Zimná údržba nie je len práca ale aj zábava

Určite ste si v zime povedali ako sa opäť narobíte pri odpratávaní snehu. 

My u nás v SUPERSTVORKOLKY.SK máme pre Vás riešenie ako to nebude také namáhavé ale jednoduché a dokonca sa pri tom aj zabavíte a  odreagujete :-)

Na pracovnú štvorkolku sa dá dokúpiť radlica na odhŕňanie snehu, ktorá sa jednoduchým spôsobom pomocou adaptéru - držiaku pripevní na samotný rám štvorkolky. 

Radlicu viete natáčať do strán a pomocou nastaviteľných klzákov určíte výšku britu od zeme. Samotný prizdvih radlice sa realizuje pomocou navijaku, ktorý je súčasťou pracovnej štvorkolky. 

Momentálne sú v ponuke viaceré možnosti uchytenia radlice na držiak: 

  • pomocou zaisťovacích kolíkov alebo
  • tzv. Quick systém - rýchloupnutie bez potreby nasádzať kolíky. 

Samotné radlice Vám vieme dodať v plastovom alebo kovovom prevedení vo viacerých šírkach ( 132cm, 152cm, 150cm a 170cm )

Šírky 132cm, 150cm sa prevažne používajú pre štvorkolky a 152cm, 170cm pre UTV. 

Ak nemáte zakúpenú štvorkolku v a uvažujete nad zakúpením, každopádne je potrebné zvážiť veľkosť a rozsah odpratávanej plochy a podľa toho i zvoliť vhodný model štvorkolky.

Ak si nieste istý s výberom, s touto otázkou sa na nás SUPERSTVORKOLKY.SK s dôverou obráťte a my Vám s radosťou poradíme!!!   

Naša spoločnosť SUPERSTVORKOLKY.SK má so zimnou údržbou bohaté skúsenosti a stroje od nás odpratávajú stovky plôch, komunikácií a chodníkov...     

 



Témata:  

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho!


Napísať komentár



0 produktů k porovnání PorovnávanieZobraziť porovnanie