Ako na zimnú údržbu ciest, chodníkov a plôch ...

Ako na zimnú údržbu ciest, chodníkov a plôch ...

Ako na zimnú údržbu? - s nami SEBAVEDOMO

Určite ste si v zime povedali ako sa opäť narobíte pri odpratávaní snehu. 

My máme pre Vás riešenie ako to nebude také namáhavé ale jednoduché a dokonca sa pri tom aj odreagujete :-)

 

Za pomoci štvorkolky a radlice na odhŕňanie sa veľmi jednoduchým mechanickým spôsobom zbavíte snehu.  

Na rám štvorkolky je potrebné namontovať univerzálny držiak, na tento sa pomocou zaisťovacích kolíkov zavesí samotná radlica. Túto viete natáčať do strán a pomocou nastaviteľných klzákov určíte výšku britu od zeme. Samotný prizdvih radlice sa realizuje pomocou navijaku, ktorý je súčasťou pracovnej štvorkolky. 

                

Radlice sa vyrábajú v dvoch veľkostiach a to: 132 a 152 cm.

Vďaka vysoko odolnému polyetylénu naviac umožňujú sťahovanie i suchých sypkých materiálov ako štrk, piesok, uhlie, mulč atď. Inovatívna odľahčená radlica SHARK je ľahšia, má lepšie parametre a vyššiu životnosť ako oceľové radlica. Polyetylénové radlice tiež tichšie a šetrnejšie ku sťahovanej ploche, nehrdzavejú a tiež šetrnejšie ku štvorkolkám / UTV, pretože aj pri nízkych teplotách vykazujú miernu flexi, ktorá zmenšuje namáhanie rámu stroja.

Ak nemáte zakúpenú štvorkolku a uvažujete nad zakúpením, každopádne je potrebné zvážiť veľkosť a rozsah odpratávanej plochy a podľa toho i zvoliť vhodný model štvorkolky.

Ak si nieste istý s výberom, s touto otázkou sa na nás s dôverou obráťte a my Vám s radosťou poradíme!!!   

Naša spoločnosť má so zimnou údržbou bohaté skúsenosti a stroje od nás odpratávajú stovky plôch, komunikácií a chodníkov...     



Témata:  

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho!


Komentáre

03. 02. 2023 16:33 michal

Dobrý deň uvažujem nad kúpou štvorkolky iba na odrnanie snehu aká minimalne silna v cm3 musí byť pripadne stačí iba radlica či treba aj niaky medzi kus .Ďakujem
Odpovedať

04. 02. 2023 10:02 SUPERŠTVORKOLKY.SK

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš dotaz.
Voľba štvorkolky na odhŕňanie snehu závisí od veľkosti plochy, ktorá by mala byť odhŕňaná. Zjednodušene sa dá povedať ak ide o údržbu okolo vlastného domu a napr. prístupovej cesty postačuje zvoliť štvorkolku s objemom 500ccm napr. LINHAI ATV 570EFI PROMAX Euro5 prípadne Linhai M565 Long 4x4, EPS (táto má aj posilňovač riadenia pre komfortnejšiu obsluhu).
Pokiaľ sa jedná o odhŕňanie väčších plôch resp. profesionálne využitie odporúčali by sme Vám siahnuť po vyššej kategórii, a to: SEGWAY SNARLER AT6 L EPS / efi, 4x4 alebo TGB BLADE 600i LTX EPS 4x4.

Radlica na odhŕňanie musí mať adaptér a držiak, ktorý sa nainštaluje na rám štvorkolky. Na ten sa radlica s adaptérom zavesí jednoduchým spôsobom. Prizdvih radlice sa robí pomocou navijaku, ktorý je súčasťou štvorkolky.

Veríme, že Vám tieto informácie pomohli s výberom. V prípade nejakých otázok nás neváhajte kontaktovať.
Odpovedať


Napísať komentár



0 produktů k porovnání PorovnávanieZobraziť porovnanie